Training Debat I: De kunst van het overtuigen

Wil jij je ontwikkelen tot een doorgewinterde debater? Meld je dan nu aan voor de driedelige debattrainingsreeks van de VVD Amsterdam. Op 12 maart is debat 1: de kunst van het overtuigen.

Tijdens debat 1: de kunst van het overtuigen gaan we in op de basis van retorica. Onder andere ethos, pathos en logos en de gouden regels voor debaters komen aan bod. Het maakt niet uit of je nog helemaal geen ervaring hebt of dat je al menig debat hebt gedaan, de basis retorica moet bij iedereen op orde zijn!

De training wordt gegeven door voormalig Nederlands debatkampioen en Haya-trainer Laurens Oosting. In de training wordt de theorie besproken en getoond aan de hand van bekende voorbeelden. De training wordt afgesloten met een Lagerhuis debat om de theorie in de praktijk te brengen in een veilige omgeving.

De training start om 19:30u en zal rond 22:00u zijn afgelopen. De kosten bedragen €30,-. Wil je ook training II op zaterdag 28 maart en de oefentraining op donderdag 2 april bijwonen? Dan betaal je geen €120,- maar €110,-. Er is maximaal plaats voor 16 deelnemers, dus meld je snel aan! Omdat de cursus als 3-delige reeks is opgezet, krijgen deelnemers die alledrie de trainingen volgen voorrang. Klik hier om je direct aan te melden of stuur een e-mail aan opleiding@vvdamsterdam.nl.