Training Debat II: Speech als Obama

Wil jij je ontwikkelen tot een doorgewinterde debater? Meld je dan nu aan voor de driedelige debattrainingsreeks van de VVD Amsterdam. Op 28 maart is debat 2: Speechen als Obama.

Tijdens debat 2: Speechen als Obama verdiepen we de retorica en de structuur van een overtuigend betoog. Onder andere standaard geschilpunten, interrupties en stijlfiguren komen aan bod.

De training wordt gegeven door voormalig Nederlands debatkampioen en Haya-trainer Laurens Oosting. In de training wordt de theorie besproken en getoond aan de hand van bekende voorbeelden. De training wordt afgesloten met een Oxford debat om de theorie in de praktijk te brengen in een veilige omgeving.

De training start om 10:00u en zal rond 16:00u zijn afgelopen. De kosten bedragen €60,-. Wil je ook training I op donderdag 12 maart en de oefentraining op donderdag 2 april bijwonen? Dan betaal je geen €120,- maar €110,-. Er is maximaal plaats voor 16 deelnemers, dus meld je snel aan! Omdat de cursus als 3-delige reeks is opgezet, krijgen deelnemers die alledrie de trainingen volgen voorrang. Klik hier om je direct aan te melden of stuur een e-mail aan opleiding@vvdamsterdam.nl.