Zien wij jou binnekort bij Café Libertijn

Zien wij jou binnenkort weer bij Café Libertijn met Dennis Wiersma, Minister Primair en Voortgezet Onderwijs

D

Nog de beste wensen voor 2023 van Commissie Libertijn!

 

Na een bewogen jaar waarin we eindelijk weer fysiek bij elkaar konden komen, en van Wildschut zijn verhuisd naar P96, staat commissie Libertijn in de startblokken voor het nieuwe jaar!

Ook dit jaar zullen wij  garant staan voor scherpzinnige interviews, stevige liberale discussies en goede gesprekken over uiteenlopende actuele thema’s. Uiteraard, zoals altijd, met een gezonde dosis humor en vooral ook veel gezelligheid.

Dus, ben je de discussies bij het kerstdiner met familie meer dan beu? Sluit dan aan bij één van de volgende edities, met bijzondere gasten:

 

•           Dennis Wiersma, Minister Primair en Voortgezet Onderwijs (30-jan)

 

•           Sophie Hermans, Fractievoorzitter Tweede Kamer VVD (6-feb)

 

Inloop 19:45, start 20:00, Café P96, Prinsengracht 96


De staat van het onderwijs in Nederland op maandag 30 januari 2023

Wat is de staat van ons onderwijs en hoe komt dat in Amsterdam tot uiting? Wat doet een aanhoudend lerarentekort met de kwaliteit van onderwijs en wat moet er gebeuren om het tekort te verkleinen? Leidt ons onderwijsstelsel tot structurele kansenongelijkheid? En zo ja, hoe zouden we het stelsel anders in kunnen richten? Waar ligt de grens tussen vrijheid van onderwijs (Art. 23) en scholen onderzoeken die mogelijk de rechtsstaat ondermijnen door hun vorm van onderwijs? Hierover en meer gaan we in gesprek met onze eerste gast van 2023:

Dennis Wiersma, Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs (VVD)
,