Bestuurscommissie jaar aan de slag

27 februari 2015

Na de verkiezingen in 2014 kent Amsterdam Oost geen stadsdeelraad meer maar een bestuurscommissie. De bestuurscommissie bestaat uit 15 leden waarvan drie leden benoemd zijn tot het dagelijks bestuur (DB). Namens de VVD zitten Marcel Mokveld en Monique van Bijsterveld in het algemeen bestuur (AB). Twee keer per maand wordt er vergaderd. Bij de voorbereidende vergaderingen versterkt Martijn Molenaar de VVD gelederen.

De VVD fractie Amsterdam Oost vergadert twee keer per maand.
Iedere bewoners van Oost heeft toegang tot de agenda, kan inspreken en zelf agendapunten agenderen. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van het stadsdeel: www.oost.amsterdam.nl.

Heeft u vragen of suggesties of wilt u in contact komen met de VVD in Amsterdam Oost aarzel dan niet, wij staan u graag te woord. U kunt een mail sturen naar info@vvdamsterdamoost.nl of bellen met Monique van Bijsterveld 0615209429.