VVD Zuid zet door met succesvol team en maakt ruimte voor vernieuwing

VVD Zuid gaat door met succesvol team en maakt ruimte voor vernieuwing

De VVD gaat het succes doorzetten met het team dat bewezen heeft Amsterdam Zuid het aantrekkelijkste stadsdeel te laten zijn. De leden van de liberalen kiezen de huidige stadsdeelvoorzitter Paul Slettenhaar als lijsttrekker. Naast portefeuillehouder Marco Kreuger staan ook Rosalien van Dolder en Jeroen van Wijngaarden in de top 4. De hoogste nieuwkomer is de bekende advocaat Ronnie Eisenmann op plek 5.

De volledige lijst is hier te vinden.

In de afgelopen vier jaar heeft de VVD niet alleen de stadsdeelfinanciën op orde gebracht, maar ook de verkeersveiligheid verbeterd rondom scholen en is Zuid nu met afstand het veiligste stadsdeel van Amsterdam. Middelen als  cameratoezicht en preventief fouilleren hebben hiertoe bijgedragen. Ook heeft Zuid de beste dienstverlening van de stad. Dat moet zo blijven.

De VVD heeft gesnoeid in subsidies en mensen zelf de verantwoordelijkheid teruggegeven voor hun omgeving. Tegelijkertijd heeft de VVD geïnvesteerd in de kwaliteit van openbare ruimte en parken. Daarmee is Amsterdam Zuid het stadsdeel waar Amsterdammers het liefst willen wonen.