VVD ZET WINKELIERSSVERENIGING DE BEETHOVEN IN HET ZONNETJE!

Met de VVD Taartenactie, die jaarlijks op Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen of organisaties bedankt voor hun bijzondere inzet voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio. De VVD Taartenactie vond dit jaar voor het achtste opeenvolgende jaar plaats. Dit jaar was het thema: “Veiligheid”

Statenlid Dorienke de Grave en stadsdeelvoorzitter Paul Slettenhaar overhandigden op 14 februari a.s. een taart aan Mark Koningen, voorzitter van de winkeliersvereniging De Beethoven in de prachtige bloemenwinkel MC Bloom van Cora en Mark Koningen in de Beethovenstraat.

Paul Slettenhaar: “de ondernemersvereniging werkt heel goed samen met het stadsdeel, politie en brandweer om de veiligheid van winkeliers en het winkelend publiek in de Beethovenbuurt te verbeteren. Vorig jaar heeft de Beethovenbuurt twee sterren gekregen van het keurmerk veilig ondernemen.”