Campagneborrel Amsterdam Zuid

De VVD Amsterdam Zuid nodigt u graag uit voor een campagneborrel op dinsdagavond 17 februari vanaf 20:00 uur in Café Gruter II

In Amsterdam Zuid wonen veel VVD-leden die zich betrokken voelen bij de partij. Op 18 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten en waterschappen. Deze verkiezingen zijn niet alleen voor Noord-Holland van belang, maar hebben ook een landelijke dimensie, aangezien de toekomstige Statenleden op 26 mei de nieuwe leden van de Eerste Kamer kiezen. Het kabinet onder leiding van een VVD-premier wil ook de komende jaren koers houden. In Noord-Holland wil de VVD blijven zorgen voor lage lasten en een kleine overheid. Dit kan alleen als we onze sterke positie behouden.

In Amsterdam Zuid heeft de VVD de laatste jaren deel uitgemaakt van het stadsdeelbestuur. Paul Slettenhaar en de VVD-fractie hebben zich onder veel meer ingezet voor veiligheid en werkgelegenheid. U kunt Paul steunen als kandidaat voor de Provinciale Staten, door te stemmen op plaats 3 van de VVD lijst. Recentelijk zijn er bovendien nieuwe VVD-leden tot de bestuurscommissie van stadsdeel Zuid toegetreden, Ronnie Eisenmann en Gianni Pollarini.

In de komende weken tot de verkiezingen wil de VVD in Amsterdam Zuid op pad gaan om zoveel mogelijk mensen ervan te overtuigen op de VVD te stemmen. Uw hulp is daarbij hard nodig. Er worden allerlei campagne-activiteiten gepland waarvoor enthousiaste vrijwilligers nodig zijn. Wellicht dat u in het verleden al campagne hebt gevoerd voor de VVD, maar misschien wilt u juist nu graag actief worden. In beide gevallen nodigt de VVD u graag uit voor een campagne-borrel op dinsdag 17 februari vanaf 20:00 uur in Cafe Gruter (Willemsparkweg 73). Daar kunt u meer te weten komen over de manier waarop u zich het beste kunt inzetten voor de VVD.

De VVD'ers in de bestuurscommissie zullen ook aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden en om kennis met u te maken.