Geslaagde zomerborrel!

02 juli 2015

Vrijdag 26 juni organiseerde de VVD Oost een zeer geslaagde Zomerborrel. Alle VVD leden uit Amsterdam Oost waren hiervoor uitgenodigd. De borrel vond plaats in restaurant Spiazzo aan de Pedro de Medinalaan op IJburg.

Op het nog net niet aangelegde terras ontmoetten oude en nieuwe leden elkaar. Marcel Mokveld, fractievoorzitter Amsterdam Oost, gaf de aanwezigen een korte toelichting over wie er actief zijn binnen de bestuurscommissie in Oost, en hoe de bestuurscommissie functioneert. Er was veel tijd tot nadere kennismaking en uiteraard passeerden een aantal, voor VVD’ers belangrijke onderwerpen, de revue. Zo is er gesproken over veiligheid, het aantrekken van de economie, steigers, het Diemerpark en gemengd wonen.

De zomerborrel inspireerde een aantal nieuwe leden om politiek actief te worden in Amsterdam. Wil je meer weten over de activiteiten van de VVD in Amsterdam Oost neem dan gerust contact met ons op: m.v.bijsterveld@amsterdam.nl.

Op de foto vlnr: Monique van Bijsterveld (Lid Bestuurscommissie Amsterdam Oost), Dilan Yesilgoz (Raadslid Centrale Stad), Evelyn Schwarte (Lid Permanente Campagne Commissie) en Laurenske Sierstra (Lid Leden Commissie).