Jaarlijkse BBQ VVD Amsterdam

Door: Esmé Joosten

Het is weer voorbij die mooie zomer… Het reces is afgelopen en op 4 september is het politieke seizoen weer begonnen. Maar de start van een nieuw politiek seizoen is niets zonder de traditionele barbecue van de Amsterdamse VVD. Dit jaar op een prachtige locatie aan de rand van het Oosterpark, in Grand Café De Tropen.

Met de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 voor de deur belooft het dit jaar een bijzonder en belangrijk politiek jaar te worden. De barbecue werd geopend door VVD-voorzitter Marijn Ornstein en lijsttrekker en wethouder Eric van der Burg. Ook zij stipten aan dat we als VVD een spannend jaar tegemoet gaan waarin we alles op alles moeten zetten om te voorkomen dat links aan een meerderheid komt. Eric benadrukte dat hij verwacht dat iedereen zich volledig inzet. Na de campagne heeft niemand nog een stem over, staan de blaren op de vingers van het flyeren en zijn vrienden gek geworden van het feit dat je ze steeds hebt proberen te overtuigen.

Naast de serieuze zaken was er tijdens de avond natuurlijk als vanouds ook weer genoeg tijd om lekker te eten, te drinken en vakantieverhalen uit te wisselen. Kortom, weer een zeer geslaagde avond dus!

Heb je de barbecue gemist, maar wil je wel graag naar activiteiten van de Amsterdamse VVD? Houd dan goed de website in de gaten. Op 18 september is de eerste Libertijn van dit seizoen, in Café Wildschut met een discussie over de Haagse politiek.

Met de gemeenteraadsverkiezingen in de aantocht heeft de Amsterdamse VVD weer veel vrijwilligers nodig. Houd de website de komende tijd daarom goed in de gaten om te kijken hoe we gezamenlijk het liberale geluid in Amsterdam kunnen verspreiden!