Meer ruimte voor ondernemen in Sloterdijk

Op voorspraak van VVD Amsterdam worden in Sloterdijk III meer mogelijkheden om te ondernemen gecreëerd. Dit gebeurde tijdens de vaststelling van de bestemmingsplannen voor diverse gebieden in Sloterdijk.

Op voorspraak van VVD Amsterdam worden in Sloterdijk III meer mogelijkheden om te ondernemen gecreëerd. Dit gebeurde tijdens de vaststelling van de bestemmingsplannen voor diverse gebieden in Sloterdijk.

Op 1 november 1876 werd het  Noordzeekanaal feestelijk door Koning Willem III geopend. Het gebied vormt een van de oudste economische pijlers in ons land en is een belangrijke bron van werkgelegenheid. Door de moordende internationale concurrentie maar ook door de economische crisis staat het gebied onder druk en kampen delen met leegstand en de gevolgen daarvan.

VVD Gemeenteraadslid Maurice Piek: “Juist voor een gebied als Sloterdijk III kan brancheverbreding de oplossing zijn voor vraagstukken op het vlak van leegstand, werkgelegenheid en levendigheid. Wij hopen dat door ons voorstel het gebied een aantrekkelijkere vestigingsplaats voor ondernemers wordt.”