Libertijn zoekt versterking!

Kritische vragen, laagdrempelig debat en spraakmakende gasten: de afgelopen jaren heeft Libertijn zichzelf goed op de kaart gezet als podium voor politici, journalisten en alle andere mensen met een mening. Met onder meer Han ten Broeke, Taco Dibbits, Wierd Duk, Frits Huffnagel en tal van andere spraakmakende gasten blikken we terug op een succesvol jaar.

Nu het einde van het politieke jaar in zicht komt is Libertijn op zoek naar nieuwe mensen die het aankomende gemeenteraadsverkiezingsjaar het Libertijn team komen versterken. Libertijn vindt om de week plaats op maandagavond in café Wildschut. Het Libertijn team bedenkt, organiseert en presenteert deze avonden in wisselende duo’s. Het gehele team is bij elke Libertijn aanwezig en vergadert maandelijks, alles bij elkaar besteedt ieder teamlid een paar uur per week aan Libertijn.

Lijkt het jou wat om politici aan de tand te voelen? Ben jij een geboren netwerker en ga je graag de uitdaging aan om zoveel mogelijk interessante en prominente sprekers naar Libertijn te halen? Lijkt het je leuk om het liberale gemeenteraadsverkiezingsplatform komend jaar te organiseren? Dan is Libertijn wat voor jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste presentatoren én redacteuren die staan te popelen om in campagnetijd het debat aan te wakkeren. Ben je organisatorisch sterk, toegewijd en denk je graag out of the box? Stuur dan vóór 1 juli een mail naar Joris Zevenbergen (libertijn@vvdamsterdam.nl) met daarin een korte motivatie waarom jij geschikt bent als presentator of redacteur! Uiteraard kan je ook contact opnemen voor vragen.