Vacature: communicatiemedewerker met grafisch talent


De Amsterdamse VVD-fractie is per direct op zoek naar een communicatiemedewerker met grafisch talent (m/v) op HBO of academisch niveau met hart voor de stad.

 

Als communicatiemedewerker ondersteun je de VVD-fractie met het uitdragen van de standpunten. Je houdt je bezig met het opmaken van grafische communicatie, maken van video’s voor sociale media, bijhouden van de website, adviseren over communicatiestrategie, schrijven van persberichten en het ondersteunen van de VVD-fractieleden in de breedste zin. Je bent in staat om politieke standpunten snel tot je te nemen en deze te vertalen in aansprekende beelden. 

 

Je bent goed in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent flexibel en beschouwt deadlines als een uitdaging. Aantoonbare ervaring en kennis van beeldbewerkingssoftware is een vereiste. Gevoel voor politiek en aantoonbare affiniteit met de VVD zijn een pré.

 

Je komt te werken op het fractiebureau van de VVD Amsterdam. Het betreft een functie voor 20 uur per week in een interessante, leerzame omgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Eventueel kunnen je uren op aparte voorwaarden door het Lokaal Netwerk VVD Amsterdam worden aangevuld.

 

Solliciteren

Sollicitaties kun je tot 15 oktober richten aan: VVD Gemeenteraadsfractie, t.a.v. Daan Wijnants, Stadhuis kamer 2255, Amstel 1, 1011 PN Amsterdam d.wijnants@vvdamsterdam.nl. Stuur bij je sollicitatie, naast een korte motivatiebrief en CV, een voorbeeld van recent eigen werk mee waarmee je laat zien dat je weet waar we naar op zoek zijn. Bel voor meer informatie het VVD-fractiebureau (020 – 552 3475).