Masterclass VVD Amsterdam gaat weer van start!

Ben jij dat aanstormend talent met ambitie binnen de VVD Amsterdam? Dan is de Masterclass 2018 dé kans om jezelf verder te ontwikkelen, andere actieve VVD’ers te ontmoeten en je vaardigheden en kennis aan te scherpen. Veel leden die landelijk of lokaal actief zijn voor de VVD gingen je voor en deden mee aan de Masterclass.

Het programma, dat start in januari en loopt tot juli 2018, bestaat uit 10 sessies en wordt afgesloten met een einddiner. De sessies zijn overwegend opdonderdagavond na werktijd of zaterdag overdag.

Wat is de masterclass?
De masterclass is een intensief intern opleidingstraject voor leden die hun (politieke) talenten verder willen ontwikkelen. Tijdens de masterclass werk je in groepsverband aan de kennis en vaardigheden om in de toekomst goed invulling te kunnen geven aan het actief lidmaatschap en mogelijk je politieke carrière. Prominente VVD'ers en professionals delen hun kennis en ervaring. Je leert meer over de mensen, structuur en visie van de partij. Je ontwikkelt je politieke vaardigheden tijdens interactieve sessies over onderhandelen, overtuigend presenteren en debatteren. De masterclass van de VVD Amsterdam is de start voor mensen met serieuze ambitie.

Aanmelden? reageer vóór 5 december
Geef je snel op, want er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Stuur een korte motivatie (max. 300 woorden) en je cv naar masterclass@vvdamsterdam.nl en vermeld daarbij ook relevante ervaring binnen deVVD. Het volgen van relevante trainingen als liberalisme of debat strekt tot de aanbeveling. Op 5 december sluit de aanmeldingstermijn. Aan deelname zijn kosten verbonden.

Op basis van een selectie van de cv’s en motivatiebrieven zullen in december selectiegesprekken plaatsvinden. Daarna zal begin januari de samenstelling van de masterclass 2018 bekend worden gemaakt. Vragen over het programma of je aanmelding? Stuur een e-mail