Amsterdam gaat in gesprek met VVD-staatssecretaris Tamara van Ark. Kom jij ook?!


Op dinsdagavond 13 februari komt Tamara, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, naar Amsterdam om in gesprek te gaan met jongeren, ondernemers en andere belangstellenden over diversiteit, solidariteit op de arbeidsmarkt en inclusief werkgeverschap - het in dienst nemen van werknemers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Een belangrijk en actueel onderwerp in Amsterdam omdat we willen dat iedereen aan het werk kan en gaat, ook de meest kwetsbaren in onze stad. Werken biedt immers perspectief, geeft je zelfstandigheid en zorgt er voor dat je jezelf kan ontplooien en nieuwe mensen kan ontmoeten.

 

De locatie voor deze avond is brouwerij de Prael, de eerste brouwerij in Nederland die dertien jaar geleden bier brouwen ging combineren met inclusief werkgeverschap. Mede-oprichter Arno Kooy zal dan ook iets vertellen over het ontstaan van de Prael, hun missie en ondernemerschap.


Wil jij over deze onderwerpen met Tamara in gesprek, onder het genot van een goed getapt biertje op een mooie locatie in Amsterdam? Meld je dan snel aan (frederiqueholtropvvd@gmail.com) want het aantal plekken voor deze avond is beperkt.

Wanneer: dinsdag 13 februari van 19.00-21.00, inloop vanaf 18.45.

Waar: Brouwerij de Prael, Oudezijds Armsteeg 26.