Libertijn zoekt versterking


Libertijn zoekt versterking

 

Libertijn is hét politieke café van Amsterdam. Een liberale huiskamer waarin je het gesprek kan aangaan met leuke en interessante gasten: afgelopen jaar hadden we onder andere Jeroen van der Veer, Ferry Houterman, Walther Ploos van Amstel en tal van andere spraakmakende gasten bij ons. De afgelopen jaren heeft Libertijn zichzelf goed op de kaart gezet als podium voor politici, journalisten en alle andere mensen met een mening.

 

Nu het einde van het politieke jaar in zicht komt is Libertijn op zoek naar nieuwe mensen die het aankomende jaar het Libertijn team komen versterken. Libertijn vindt om de week plaats op maandagavond in café Wildschut. Het Libertijn team bedenkt, organiseert en presenteert deze avonden in wisselende duo’s. Het gehele team is bij elke Libertijn aanwezig en vergadert maandelijks, alles bij elkaar besteedt ieder teamlid een paar uur per week aan Libertijn.

 

Lijkt het jou wat om politici aan de tand te voelen? Ben jij een geboren netwerker en ga je graag de uitdaging aan om zoveel mogelijk interessante en prominente sprekers naar Libertijn te halen? Kortom: lijkt het jou leuk om hét liberale platform van Amsterdam mee te organiseren? Dan is Libertijn wat voor jou!

 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste presentatoren én redacteuren die staan te popelen om het debat aan te wakkeren. Ben je organisatorisch sterk, vind je het leuk om een avond te presenteren en neem je graag initiatief? Stuur dan vóór 1 juli een mail naar Chris Wouterlood (libertijn@vvdamsterdam.nl) met daarin een korte motivatie waarom jij geschikt bent als presentator of redacteur! Uiteraard kan je ook contact opnemen voor vragen.