Vacature: Bestuurslid Opleiding en Talentmanagement

Het bestuur van de VVD Amsterdam is op zoek naar een bestuurslid Opleiding en Talentmanagement. De VVD is in grote mate afhankelijk van de inzet van haar leden. Het bestuurslid Opleiding en Talentmanagement is verantwoordelijk voor hun ontwikkeling en zorgt ervoor dat de Amsterdamse VVD altijd een beroep kan doen op getrainde en talentvolle leden. De aanmeldingstermijn loopt tot en met zondag 15 juli.

Het bestuurslid stuurt de cursuscoördinatoren aan. Samen met deze cursuscoördinatoren zorgt hij of zij voor een goede aansluiting tussen vraag en aanbod wat betreft opleidingen. Het bestuurslid overziet de promotie en komt jaarlijks tot een aantrekkelijk opleidingsprogramma.

Ook de organisatie van de Masterclass valt onder de verantwoordelijkheid van dit bestuurslid. De jaarlijkse terugkerende Masterclass is een professioneel opgezet opleidingstraject, dat bij uitstek de bakermat is van toekomstig politiek talent. Ervaring in het organiseren van of deelname aan een VVD Masterclass is dan ook een pré.

Naast deze portefeuille-gerelateerde werkzaamheden, waaronder ook het herkennen en begeleiden van talent valt, is het bestuurslid onderdeel van het bestuur van lokaal netwerk Amsterdam. Het bestuurslid moet in staat zijn om in bestuurlijke context samen te werken en vorm te geven aan de toekomst van ons netwerk.

Wij zijn op zoek naar iemand

• met gevoel voor talentontwikkeling, die goed kan inschatten wat een passende vervolgstap in iemands persoonlijke ontwikkeling moet zijn
  • met ervaring in het organiseren van cursussen, trainingen en masterclasses
  • met voldoende beschikbare tijd, zowel in de avonduren als in het weekend.

Procedure

Belangstellenden voor deze functie kunnen voor meer informatie contact opnemen met secretaris Kune Burgers.

Formele kandidaatstelling dient te geschieden door het sturen van een uitgebreid cv en motivatie naar kandidaten@vvdamsterdam.nl. De aanmeldingstermijn loopt tot en met zondag 15 juli a.s.. Het bestuur en de Permanente Scoutingcommissie zullen in gesprek gaan met geïnteresseerden die kwalificeren. Op basis van de gesprekken zal het bestuur een voordracht doen aan de leden. De benoeming zal plaatsvinden tijdens de ledenvergadering van de VVD Amsterdam in het najaar van 2018. Kandidaten die niet worden voorgedragen door het bestuur kunnen besluiten zich als medekandidaat te melden bij de secretaris.