Jaarlijkse barbecue van de Amsterdamse VVD

Beste leden van de Amsterdamse VVD, Van harte nodigen wij u uit voor de jaarlijkse barbecue van de Amsterdamse VVD op donderdag 6 september. Gezamenlijk heffen we het glas en openen het nieuwe politieke seizoen. Met een hapje en een drankje maken we er weer een spetterend samenzijn van op het (hopelijk zonnige) terras van het Lloyd Hotel.

Datum: donderdag 6 september 2018

Tijd: 18:00 tot 22:00 uur

Adres: Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam

De kosten van de barbecue inclusief twee drankjes bedragen € 28,50 en voor studenten € 24,50 p.p. U kunt zich tot 30 augustus aanmelden door te mailen naar ledencommissie@vvdamsterdam.nl en het bedrag over te maken naar het hieronder genoemde rekeningnummer (klik op het bedrag voor een snelle link). Bij betaling na 30 augustus geldt voor iedereen een bijdrage van € 35,00. Mocht u aan de deur betalen dan verzoeken wij u dit in cash te doen.

U kunt uzelf en eventuele introducés opgeven door het juiste bedrag over te maken op rekeningnummer NL21ABNA0597381569 t.n.v. VVD Amsterdam, onder vermelding van 'BBQ 2018' en de namen van de personen voor wie u betaalt.

Geïnteresseerden, potentiële leden en andere introducés zijn ook van harte welkom! Het is immers een mooie gelegenheid om nader kennis te maken en van gedachten te wisselen over politieke én andere aangelegenheden. Indien u gasten meeneemt die een VVD lidmaatschap overwegen, kunt u dit op voorhand laten weten via ledencommissie@vvdamsterdam.nl. De ledencommissie zorgt dan voor een passend ontvangst.

Wij hopen op een zonnige, liberale avond en zien uit naar uw komst!

Hartelijke groet,

Marijn Ornstein