Permanente Campagne Commissie zoekt versterking!

Wil jij de komende jaren het verschil gaan maken voor de Amsterdamse VVD? Word jij enthousiast als je denkt aan campagnevoeren en hoe we onze kiezers beter kunnen bereiken? En sta je te popelen om goede ideeën om te zetten in concrete acties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

“De linkse revolutie is duur en de Amsterdammer betaalt daar de prijs voor. Amsterdammers kunnen van de VVD verwachten dat wij de komende jaren stevig en constructief oppositie zullen voeren, voor de goede plannen en tegen de slechte plannen.”

 

Dit zijn de woorden van oud-fractievoorzitter Eric van der Burg vlak na de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De Amsterdamse VVD zit nu ruim een jaar in de oppositie. De coalitie kan rekenen op steun bij plannen die onze stad liberaler, veiliger en leefbaarder maakt. Maar er zijn plannen die de Amsterdamse VVD gewoon echt niet wilt voor de stad. Daar wordt door onze fractie, en stadsdeelcommissies, stevig oppositie tegen gevoerd. Maar oppositievoeren doe je niet alleen in de raadszaal of vergaderingen. Dit doe je ook op straat! Door mensen wakker te schudden met onze liberale boodschap. Door continue in verbinding te staan met onze kiezers. Hier komt de Permanente Campagne Commissie (PCC) in beeld. De PCC bestaat al jaren, in onze huidige vorm zijn we nu zo’n drie jaar bezig. Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe commissieleden.

 

Voor de Amsterdamse VVD zullen de komende jaren campagne- en oppositievoeren nauw met elkaar verweven zijn. Beide zijn iets wat we permanent moeten doen. Er wordt niet alleen vlak voor een verkiezing oppositie gevoerd in de Amsterdamse politiek: waarom doen we dat dan meestal wel met campagnevoeren? Daarom is een paar maanden geleden de Blauwe Brigade gelanceerd door de PCC.

 

Met dit permanente campagneteam heeft de PCC grote plannen voor de komende periode. Met de Blauwe Brigade willen we ludieke acties organiseren om ons liberale geluid in de hele stad te laten te horen. Permanent campagnevoeren en canvassen moet met de Blauwe Brigade écht in ons DNA komen te zitten. En we willen dat de Blauwe Brigade een club wordt waar iedereen, van fractie tot stadsdeelcommissie en van bestuur tot vrijwilligers, elkaar weet te vinden en samen in optrekt. In opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen gaat de Blauwe Brigade een ontzettend belangrijke rol spelen. Het lijkt misschien nog ver weg 2022, maar als we terug in het zadel willen dan moeten we nu aan de slag!

 

De PCC is daarom op zoek naar nieuwe commissieleden. Ben jij enthousiast over de Blauwe Brigade en gemotiveerd om hier je steentje aan bij te dragen? En:

- Ben jij die creatieve mastermind die het leuk vindt om ludieke acties te bedenken en zelf ook mee uit te voeren?

- Zie jij jezelf als een ‘social’ webbaas die politieke en media ontwikkelingen op de voet volgt en deze kan omzetten in een ijzersterke online campagnestrategie?

- Heb jij een vlotte pen en schut jij stukjes tekst die wij kunnen inzetten voor de campagne, maar ook in communicatie richting de (lokale) media, zo uit je mouw?

Vind jij het leuk om met data aan de slag te gaan om zo precies te weten waar de Blauwe Brigade heen moet?

- Lijkt het je leuk om met data en onderzoek nieuwe doelgroepen inzichtelijk te maken en hier een strategie op te bedenken hoe wij hen kunnen bereiken?

- Ben jij die communicatieve topper die de verbinding opzoekt, mensen kan enthousiasmeren en zo de Blauwe Brigade verder kan uitbouwen?

- Heb jij de organisatieskills van een ‘precampagneleider’ om alvast aan de slag te gaan met de inhoud en organisatie voor de komende verkiezingen?

 

Word je getriggerd door een (of meerdere) van bovenstaande omschrijvingen? En zie je daar een rol voor jezelf weggelegd? Ben je iemand die van aanpakken houdt, dingen kan organiseren, zijn verantwoordelijkheid pakt en samen met een gezellig team resultaten wil bereiken? Mail dan voor maandag 20 mei een korte motivatie en CV door naar campagne@vvdamsterdam.nl. Geef in je motivatie aan waar jij een rol voor jezelf ziet weggelegd binnen de PCC.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frederique Holtrop (06-30136025).