Libertijn zoekt versterking

Libertijn is hét politieke café van Amsterdam. Een liberale huiskamer waarin je het gesprek kan aangaan met leuke en interessante gasten. De afgelopen jaren heeft Libertijn zichzelf goed op de kaart gezet als podium voor politici, journalisten en alle andere mensen met een mening.

Nu het einde van het politieke jaar in zicht komt is Libertijn op zoek naar nieuwe mensen die het aankomende jaar het Libertijn team komen versterken. Libertijn vindt eens in de paar weken plaats op maandagavond in café Wildschut. Het Libertijn team bedenkt, organiseert en presenteert deze avonden in wisselende duo’s. Het gehele team is bij elke Libertijn aanwezig en vergadert maandelijks, alles bij elkaar besteedt ieder teamlid een paar uur per week aan Libertijn.

Lijkt het jou wat om politici aan de tand te voelen? Ben jij een geboren netwerker en ga je graag de uitdaging aan om zoveel mogelijk interessante en prominente sprekers naar Libertijn te halen? Kortom: lijkt het jou leuk om hét liberale platform van Amsterdam mee te organiseren? Dan is Libertijn wat voor jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe commissieleden die staan te popelen om het debat aan te wakkeren. Ben je organisatorisch sterk, vind je het leuk om een avond te presenteren en neem je graag initiatief? Stuur dan vóór 1 juli een mail naar Geoffrey van der Hauw (
libertijn@vvdamsterdam.nl ) met CV en een korte motivatie van maximaal 150 woorden waarom jij geschikt bent als nieuw commissielid! Uiteraard kan je ook contact opnemen voor vragen.