Werken aan je liberale loopbaan bij de Masterclass

Zoals ieder jaar is ook begin dit jaar de Masterclass van de Amsterdamse VVD weer van start gegaan. Zestien enthousiaste liberalen zijn in januari begonnen met hét talentenklasje van Amsterdam. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en waren er 8 juni verschillende VVD-prominenten aanwezig tijdens de Liberale Loopbanensessie.

Van de redactiecommissie

 

De Masterclass bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zijn we dit jaar als vanouds begonnen met een sessie over het Liberalisme van Frank de Grave. Is de Masterclassers meer geleerd over oppositie en campagne voeren. En zijn we gezamenlijk de straat opgegaan. Zijn presentatie- en debatskills getraind. Zijn de fijne kneepjes van het onderhandelen bij gebracht. En is er onder leiding van plaatsvervangend voorzitter Rik Torn gedebatteerd in een gemeenteraadsimulatie.

 

Zaterdag 8 juni was de laatste inhoudelijke sessie van dit jaar. In de ochtend zijn de ambities, toekomstplannen en drijfveren van de deelnemers flink doorgezaagd door Hans van den Broek. ’s Middags hebben de Masterclassers tijdens de speeddaterondes van 8 minuten per ronde prominente VVD’ers uit kunnen horen. Prominenten vanuit het hoofdbestuur, uit Amsterdam, de bestuurscommissie, de gemeenteraad, de Tweede Kamer en vanuit het kabinet. Allemaal aanwezig om de Masterclassers een stapje verder te helpen en gezamenlijk erachter te komen wat voor hen een goede volgende stap zou zijn!

 

Wil jij nou zelf ook een volgende stap maken binnen de VVD?

Meld je dan aan via masterclass@vvdamsterdam.nl voor de mailinglist van de Masterclass. In het najaar wordt de aanmelding voor volgend jaar weer geopend. Als je je aanmeldt voor de mailinglist, houden wij je op de hoogte van de procedure!