De zomerse Borrel & Bites 2019 van de Amsterdamse VVD is op donderdag 12 september

Van harte nodigen we jullie uit voor de zomerse Borrel & Bites van de Amsterdamse VVD op donderdag 12 september. Samen met VVD’ers uit de lokale en landelijke politiek openen we het nieuwe politieke seizoen en heffen we het glas op een succesvol liberaal jaar.

De Borrel &Bites vindt plaats op het grote zonnige terras van Brasserie Nel in hartje Amsterdam.

Datum:                   donderdag 12 september 2019

Aanvangstijd:         18.00u

Adres:                     Brasserie Nel, Amstelveld 12, Amsterdam

 

De kosten van de Borrel & Bites inclusief 2 drankjes bedragen €28,50 en voor studenten €24,50 p.p. Voor dit bedrag worden in acht rondes verschillende happen geserveerd (van soep tot quiche en van mini-burgers tot friet). Het zou mooi zijn als  jullie je aanwezigheid vóór 1 september kenbaar maken  door te mailen naar ledencommissie@vvdamsterdam.nl en het bedrag over te maken naar het hieronder genoemde rekeningnummer. Na deze datum geldt voor iedereen een bijdrage van €35,00 omdat de locatie dan extra kosten in rekening brengt. Mocht je aan de deur betalen dan verzoeken we je om dit in cash te doen.

Je kunt jezelf en eventuele introducés opgeven door het juiste bedrag over te maken op rekeningnummer NL21ABNA0597381569 t.n.v. VVDAmsterdam, onder vermelding van 'Borrel & Bites 2019' plus de namen van de personen voor wie je betaalt.

Geïnteresseerden, potentiële leden en andere introducés zijn ook van harte welkom! Indien je gasten meeneemt die een lidmaatschap overwegen, dan kun je dit laten weten via ledencommissie@vvdamsterdam.nl. De ledencommissie zorgt dan voor een passende ontvangst.

We zien ernaar uit jullie in groten getale te mogen begroeten en hopen op een zonnige en liberale avond!

 

Hartelijke groet,

Ledencommissie Amsterdamse VVD