Loop mee met de fractie van de Amsterdamse VVD!

Altijd al willen weten hoe het werk van VVD-raadsleden op de Stopera eruitziet? Welke onderwerpen er spelen en hoe een raadsvergadering verloopt? Pak dan nu je kans! De VVD-fractie biedt geïnteresseerde VVD’ers en JOVD-leden de mogelijkheid om een kijkje in de keuken van de Amsterdamse politiek te nemen.

Wat ga je doen?

Tijdens onze meekijkmiddag maak je kennis met onze raadsleden en de fractieondersteuning op het stadhuis. We betrekken jullie bij de voorbereiding van de raadsvergadering en de inzet van de VVD. Je zal een deel van de raadsvergadering bijwonen in de raadzaal en er zijn speeddates met verschillende portefeuillehouders. 

 

Voor wie?

Deze middag is gericht op in politiek geïnteresseerde VVD- en JOVD-leden. Ben jij VVD- of JOVD-lid en lijkt het je interessant om vanuit de coulissen mee te kijken? Stuur dan een mailtje naar fractie@vvdamsterdam.nl met daarin een korte introductie van jezelf en geef aan waarom jij zou willen aansluiten. Politieke ervaring is geen vereiste, politieke interesse wél!

 

Wanneer?

De meekijkmiddag zal plaatsvinden op woensdag 22 april. Het programma start aan het eind van de ochtend. Meer informatie volgt na aanmelding.