Uitnodiging zomerbarbecue op 3 september

Van harte nodigen we jullie uit voor de zomerbarbecue van de Amsterdamse VVD op donderdag 3 september. De afgelopen maanden zijn voor iedereen behoorlijk heftig geweest en voor velen zijn de gevolgen van de Coronacrisis nog dagelijks voelbaar. Daarom is het fijn elkaar ook weer live te kunnen treffen. Mits de situatie het tegen die tijd nog steeds toelaat en uiteraard met inachtneming van alle Coronamaatregelen.

We openen met VVD'ers uit de lokale en landelijke politiek het nieuwe politieke seizoen, en heffen het glas op een ongetwijfeld zeer uitdagend maar hopelijk succesvol liberaal jaar met de Tweede Kamerverkiezingen in het vooruitzicht!

 

De barbecue vindt plaats bij Delirium Café, naast Amsterdam CS met een privé terras met prachtig uitzicht over het IJ. Mocht het slecht weer zijn, kunnen we uitwijken naar binnen. In beide situaties wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende Coronamaatregelen en 1,5 m afstand. Vanwege genoemde maatregelen zullen we een maximum aantal aanwezigen hanteren.

 

Datum: donderdag 3 september 2020

Aanvang: 18:00 uur

Adres: Delirium Café, Piet Heinkade 4, Amsterdam

 

De kosten van de barbecue bedragen €28,50. Voor studenten geldt een bedrag van €24,50. 

Dit bedrag is inclusief borrelhappen, een uitgebreide barbecue en 2 drankjes.

 

Graag vernemen we uiterlijk donderdag 27 augustus of we op jullie komst mogen rekenen. Aanmelden kan door een email te sturen naar ledencommissie@vvdamsterdam.nl en het bedrag voor de avond over te maken naar 

 

NL21ABNA0597381569 t.n.v. VVDAmsterdam, onder vermelding van 'Barbecue 2020' + de namen van de personen voor wie je betaalt.

 

Uiteraard zijn potentiële leden en andere introducés van harte welkom. Indien je gasten meeneemt die een lidmaatschap overwegen, kun je dit laten weten via ledencommissie@vvdamsterdam.nl. De ledencommissie zorgt dan voor een passende ontvangst.

 

We zien ernaar uit jullie op 3 september te mogen begroeten!

 

Hartelijke groet,

 

Ledencommissie Amsterdamse VVD

Zet cookies aan om de video te tonen.