Voorlopig geen fysieke bijeenkomsten i.v.m. het coronavirus

Het coronavirus houdt ons dagelijks leven al maanden in zijn greep. We moeten ons allemaal aanpassen en dat is niet leuk. Het is fantastisch om te zien hoe veel VVD’ers zowel regionaal, provinciaal en landelijk de afgelopen periode heel hard hebben gewerkt om, vaak op creatieve wijze, toch zoveel mogelijk bijeenkomsten te digitaliseren.

Een succesvol initiatief is bijvoorbeeld de online Libertijn: binnenkort zal Ronald Prins komen spreken over digitale veiligheid (14 september) en vervolgens komt Koen Petersen over de Amerikaanse verkiezingen (12 oktober).

Maar ook wij begrijpen dat dit niet ideaal is. Samenkomen en discussiëren over allerlei belangrijke onderwerpen of gewoon voor een gezellige borrel is een belangrijke reden waarom veel van jullie lid zijn van onze partij.

Toch doen wij een dringend beroep om ook de komende periode (in ieder geval tot het einde van dit jaar) geen fysieke bijeenkomsten meer te organiseren. Ook willen we pas weer de straat op gaan als de tijd daar rijp voor is en we zeker weten dat dat veilig en verantwoord kan.

We begrijpen dat dit voor onze vereniging enorm ingrijpend is. Maar als we de komende periode even doorbijten dan kunnen we over een tijdje weer gezellig samenkomen. Want deze evenementen zorgen ervoor dat onze vereniging blijft bruisen.

Het bestuur van de Amsterdamse VVD kijkt samen met het landelijk bestuur & het partijbureau hoe alle zaken zo goed mogelijk kunnen blijven doorlopen. Voor de campagne onderzoeken wij de komende periode samen wat wel en niet kan werken.

In de tussentijd wensen we je alle goeds. Blijf veilig en gezond!