Klaar voor je volgende stap bij de VVD Amsterdam?

Grote gebeurtenissen werpen altijd ver hun schaduw vooruit! Dat geldt ook voor de gemeenteraadsverkiezingen (Amsterdam en Diemen), stadsgebied / bestuurscommissieverkiezingen (Weesp) en stadsdeelverkiezingen in 2022. Een van onze ambities is om daarbij met sterke kandidatenlijsten te komen waar de Amsterdamse, Diemense en Weespse kiezers niet omheen kunnen! 

Het belangrijkste deel van het selectieproces vindt plaats in 2021. In het voorjaar gaat de procedure officieel van start, maar nu al zijn de leden van de Permanente Scouting Commissie (PSC) beschikbaar voor het drinken van kopjes koffie/thee. 

Overweeg je om je kandidaat te stellen of daarover gewoon eens van gedachten wilt wisselen? Dan komen we graag zo vroeg mogelijk met je in contact! En mocht dit niet voor jezelf gelden maar weet je wel anderen (lid of toekomstig lid) waar we eens mee zouden moeten gaan praten, laat het ons dan ook (al dan niet vertrouwelijk) zeker weten.

Mocht je liever een bestuurlijke rol ambiĆ«ren zoals in het bestuur van VVD Amsterdam, schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt. 

Wil je met een van de leden van de PSC koffie/thee drinken, neem dan contact met ons op via kandidaten@vvdamsterdam.nl. Je vindt de PSC leden op www.vvdamsterdam.nl/mensen.