Ambities voor de gemeenteraad (Amsterdam/Diemen)? Of actief worden in je stadsdeel? De PSC komt graag met je in contact!

Grote gebeurtenissen werpen altijd hun schaduw ver vooruit! Dat geldt ook voor de gemeenteraadsverkiezingen (Amsterdam en Diemen), stadsgebied / bestuurscommissieverkiezingen (Weesp) en stadsdeelcommissieverkiezingen in 2022. Onze ambitie is met sterke kandidatenlijsten te komen waar de Amsterdamse, Diemense en Weespse kiezers niet omheen kunnen!

Bij de zoektocht naar kandidaten en vervolgens de selectie van de kandidaten speelt de Permanente Scouting Commissie (PSC) een centrale rol. 

De voorbereidingen voor het samenstellen van de kandidatenlijsten zijn in volle gang. Het formele deel vindt na de zomer plaats als de diverse gespreksrondes gaan plaatsvinden en er uiteindelijk adviezen over de diverse kandidatenlijsten aan het bestuur worden uitgebracht. Dit formele deel gaat van start met het vaststellen van het Kaderstellend Advies inclusief profielen door de ledenvergadering van lokaal netwerk Amsterdam die in het voorjaar gaat plaatsvinden.

Als je overweegt je kandidaat te stellen (of daarover graag eens van gedachten wilt wisselen), wacht dan niet tot het formele proces van start gaat. Maar zoek nu al contact met de PSC! 

De leden van de PSC zijn nu al beschikbaar voor een kennismaking en gaan graag met je in gesprek over je persoonlijke ambities. 

En mocht dit niet voor jezelf gelden maar weet je wel anderen (lid of toekomstig lid) waar we eens mee zouden moeten gaan praten, laat het ons dan ook (al dan niet vertrouwelijk) zeker weten.

Mocht je liever een bestuurlijke rol ambiĆ«ren zoals in het bestuur van de Amsterdamse VVD, schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt. 

Wil je met een van de leden van de PSC (digitaal) koffie/thee drinken, neem dan contact met ons op via kandidaten@vvdamsterdam.nl. Je vindt de PSC leden op www.vvdamsterdam.nl/mensen.