Queeny Rajkowski en Mariëlle Paul bij Libertijn op 12 april

Maandag 12 april gaan we in gesprek met nieuwe Tweede Kamerleden; Queeny Rajkowski en Mariëlle Paul. Op 31 maart zijn de Tweede Kamerleden geïnstalleerd tijdens een roerige eerste week. Wij zullen spreken over de verschillende achtergronden van beide vrouwen en zullen hun verwachtingen doornemen voor hun termijn. Daarnaast zullen wij spreken over de beweegredenen om zich verkiesbaar te stellen en is er ruimte om vragen te stellen over de portefeuilles. (https://www.vvd.nl/portefeuilleverdeling/)

Mariëlle Paul is een Brabantse met Pakistaanse roots die zich ook al dertig jaar lang Amsterdammer mag noemen. Mariëlle heeft Internationaal Recht gestudeerd in Leiden en daarna heeft zij voor kleine en grote bedrijven gewerkt, in verschillende sectoren. Queeny Rajkowski is opgegroeid in Arnhem en studeerde economie en bestuurskunde in Utrecht. Zij heeft voor verschillende bedrijven gewerkt in innovatie en learning & development. Queeny is zeven jaar raadslid in Utrecht geweest, waaronder drie jaar vicefractievoorzitter.

U bent van harte welkom om uw vragen en nieuwsgierigheid te laten beantwoorden door Queeny en Mariëlle. Wat wilt u weten of meegeven aan net geïnstalleerde Tweede Kamerleden?

Het gesprek vindt in verband met de corona maatregelen online plaats.
Meld u aan en praat mee!
Aanmelden via een korte mail te sturen aan Libertijn@VVDamsterdam.nl