Libertijn zoekt versterking!

Libertijn is hét politieke café van Amsterdam. Een liberale huiskamer waarin je het gesprek kan aangaan met interessante gasten. Georganiseerd voor Amsterdamse VVD-leden, maar ook voor niet-leden; iedereen is welkom. De Libertijn staat bekend als podium voor politici, bestuurders, journalisten en alle andere mensen met een mening. Afgelopen jaren waren, onder andere, Bruno Bruins, Jozias van Aartsen, Pete Hoekstra, Marianne Poot, Cora van Nieuwenhuizen, en vele wethouders en Kamerleden te gast.

De Libertijn commissie is op zoek naar nieuwe mensen die het aankomende jaar (2021-2022) de commissie komen versterken. Libertijn vindt eens in de paar weken plaats op maandagavond in café Wildschut te Amsterdam. Afgelopen jaar heeft de commissie online Libertijn discussieavonden georganiseerd, welke goed zijn bevallen. Echter, de dynamiek is veel sterker in Café Wildschut waar wij dan ook naar uitkijken om vanaf september 2021 weer mee te starten. Het Libertijn team bedenkt, organiseert en presenteert deze discussieavonden in wisselende duo’s. Het gehele team is bij elke Libertijn aanwezig en vergadert maandelijks. Als commissielid zal je in afwisselende mate een paar uur per week aan de Libertijn besteden.

Lijkt het jou interessant om politici aan de tand te voelen? Ben jij een netwerker en ga je graag de uitdaging aan om zeer interessante en prominente sprekers naar de Libertijn te halen? Wil jij mee helpen de discussies in de liberale huiskamer vorm te geven en te organiseren? Dan is de Libertijn iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe commissieleden. VVD leden die het debat graag aanwakkeren. Neem jij initiatief, ben jij organisatorisch sterk, en vind jij het leuk om een avond te faciliteren? Stuur dan vóór 13 augustus een mail naar Wilbert Bekendam (libertijn@vvdamsterdam.nl) met CV en korte motivatie (max 150 woorden). Indien er vragen zijn of je contact wilt opnemen met de Libertijn commissie, dan mag je uiteraard ook mailen. Wij zullen uiterlijk 17 augustus je mail beantwoorden.