Vacature: Stagiair Campagneteam

Campagne! Het is de meest uitdagende, spannendste, leerzaamste en gezelligste tijd in de politiek. Het is een snelkookpan waarin strategie, media, content, stakeholder management en hands-on campagne voeren wordt gecombineerd. En dat alles met één doel, de verkiezingen winnen en Amsterdam een liberale afslag laten maken.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 zoeken wij een stagiair die dedicated aan de slag gaat voor de vaste kern van het campagneteam, bestaande uit de lijstrekker Claire Martens, Campagneleider Daan Wijnants en Campagne Bestuurslid Jeroen Duin.

Dus gaat je hart sneller kloppen van de politiek en wil je alles meemaken rondom de campagne en dan ook nog eens direct meedraaien in de kern van het campagneteam, naast onze lijstrekker? Reageer dan snel!

Over stage lopen bij de Amsterdamse VVD

De VVD is een club die strijdt voor iedereen in Nederland die mee wil doen. Als stagiair maak jij tot en met 21 maart 2022 deel uit van het campagneteam en ga je aan de slag op het campagnekantoor van de VVD in het hartje van Amsterdam. Het campagneteam draagt zorg voor alle facetten die komen kijken bij een succesvolle campagne. Zo zijn ze onder andere verantwoordelijk voor de strategie, het organiseren van evenementen en het maken van gave online content. Daarnaast zal je als spin opereren rondom de agenda en communicatie van onze lijstrekker. Jij zorgt dat alles vlekkeloos verloopt, niet alleen op planning, ook op inhoudelijke afstemming.

Wie zoeken wij?

Ø  Jouw glas is half vol;

Ø  Je woont in Amsterdam;

Ø  Politiek is jouw ding, je weet alles, volgt alles en hebt over alles een mening;

Ø  Jij bent diegene die 10 ballen tegelijk in de lucht kunt houden;

Ø  Van 120 openstaande e-mails gaat jouw hartslag geen punt omhoog;

Ø  Typerend voor jou is je eigenschap om mensen samen te brengen, in oplossingen te denken;

Ø  Op schrift ben je sterk, jij weet een boodschap van een A4 onder te brengen in 1 tweet.

Ø  Je bent bezig met je Bachelor of Master (HBO/WO)

Ø  Flexibel, het kan zijn dat afspraken in de avonden en weekenden zijn;

Ø Tot einde jaar minimaal 16 uur beschikbaar, vanaf januari fulltime tot aan de verkiezingen.

Wat haal jij uit je stage?

Bij de VVD ga je hard werken. Niet alleen aan een beter Amsterdam, maar ook aan jezelf. Je werkt in een jong team in een gezellige en uitdagende omgeving. Daarnaast krijg jij natuurlijk mooie opdrachten waarin je al je vaardigheden kwijt kunt en jezelf verder ontwikkelt. Je gaat 16, 24 of 32 uur (het exacte aantal uren bepalen we in goed overleg) per week aan de slag en je krijgt een stagevergoeding. Er is geen reiskostenvergoeding.

Enthousiast?

Wil je bij de ons aan de slag? Stuur dan jouw motivatiebrief (max 1 A4) en cv-uiterlijk 17 oktober  naar online@vvdamsterdam.nl Voor vragen kan je terecht bij Myron von Gerhardt via het voornoemde e-mailadres.