Cursus Liberalisme II op zaterdag 29 oktober 2022!

Zaterdag 29 oktober 2022 vindt de cursus Liberalisme II plaats. Mooie kans om jouw kennis van het Liberalisme aan te scherpen, met elkaar in discussie te gaan en andere actieve VVD’ers te leren kennen!

Wat houdt de cursus Liberalisme II in?

De cursus Liberalisme II gaat over het in de praktijk brengen van het liberalisme, de praktische toepassing van liberale beginselen en de praktische toepassing van kennis over politieke stromingen (in relatie tot het liberalisme). Voor alle VVD-leden die hun liberale kennis willen vergroten.

Deze cursus maakt deel uit van de leergang Liberalisme (zie hieronder), maar kan ook afzonderlijk van de andere delen worden gevolgd.

Wat houdt de leergang Liberalisme in?

De leergang Liberalisme is een cursus over de VVD en het liberalisme. Onder meer de kennis van de liberale kernwaarden, van de werking van het liberalisme in de praktijk en van politieke stromingen wordt vergroot en uiteraard is er veel ruimte voor toepassing van de theorie en oefeningen. 

De leergang Liberalisme wordt gegeven door Robert Flos en bestaat uit drie delen:
- Liberalisme I op woensdag 19 oktober 2022, van 19.30-22.00 uur;
- Liberalisme II op zaterdag 29 oktober 2022, van 10.00-16.00 uur; en 
- Liberalisme III op zaterdag 26 november 2022, van 10.00-16.00 uur.

Het is ook mogelijk de delen afzonderlijk van elkaar te volgen.

De kosten voor Liberalisme II bedragen EUR 77,50 en voor Liberalisme III ook EUR 77,50. Schrijf je je tegelijkertijd in voor de cursussen Liberalisme I, Liberalisme II en Liberalisme III, dan betaal je geen EUR 195 maar EUR 160. 

Aanmelden? Reageer snel!

Meld je snel aan voor de leergang of een deel daarvan door een e-mail te sturen naar opleiding@vvdamsterdam.nl!