Masterclass VVD Amsterdam 2023 gaat van start!

Ben jij dat aanstormende talent met ambitie binnen de VVD Amsterdam? Dan is de Masterclass van de VVD Amsterdam 2023 dé kans om jouw politieke en bestuurlijke vaardigheden verder te ontwikkelen, politieke kennis aan te scherpen en andere actieve VVD’ers te leren kennen. Veel leden die landelijk of lokaal actief zijn voor de VVD gingen je voor en deden mee aan deze Masterclass.

 

Wat is de Masterclass?

De Masterclass is een intensief intern opleidingstraject voor leden die hun politieke en bestuurlijke interesses en talenten verder willen ontwikkelen. Het programma bestaat uit minimaal tien sessies en wordt afgesloten met een gezamenlijk diner. De Masterclass start in maart 2023 en loopt na een zomerstop door tot begin november 2023. De sessies zijn overwegend op donderdagavond of zaterdag overdag. 

 

Tijdens de Masterclass werk je in groepsverband aan je kennis en vaardigheden om (in de toekomst) goed invulling te kunnen geven aan het actief lidmaatschap. Beoog je een politieke of bestuurlijke carrière, dan is de Masterclass een absolute pré. Partijprominenten en andere ervaren VVD’ers delen hun kennis en ervaring. Je leert meer over de leden, structuur en visie van de partij. Je ontwikkelt je politieke vaardigheden tijdens interactieve sessies over onderhandelen, overtuigend presenteren en debatteren. De Masterclass van de VVD Amsterdam is de start voor mensen met serieuze ambitie binnen de politiek en de VVD.

 

Aanmelden? Reageer uiterlijk donderdag 9 februari 2023!

Geef je uiterlijk 9 februari op! Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meedoen aan de Masterclass is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Aanwezigheid, actieve deelname en mogelijke voorbereiding op de sessies zijn verplicht en aan deelname aan de Masterclass zijn kosten verbonden.

 

Stuur een korte motivatiebrief (maximaal 300 woorden) en jouw cv naar masterclass@vvdamsterdam.nl. Vermeld in de brief ook jouw eventuele ervaring binnen de VVD, waaronder relevante trainingen zoals liberalisme en debat. Op basis van een selectie van de motivatiebrieven en cv's vinden in februari de selectiegesprekken plaats. Naar verwachting wordt de samenstelling van de Masterclass 2023 uiterlijk begin maart bekendgemaakt. 

 

Heb je vragen over de Masterclass of de procedure? Stuur dan een e-mail naar masterclass@vvdamsterdam.nl.