Libertijncommissie

Libertijn is hét politieke café van Amsterdam. Op een maandelijkse maandagavond om 20:00u kun je terecht in de liberale huiskamer waarin je in kritisch optimistisch gesprek kunt gaan met interessante gasten.

Georganiseerd voor Amsterdamse VVD-leden, maar ook voor niet-leden; iedereen is welkom. De Libertijn staat bekend als podium voor politici, bestuurders, journalisten enalle andere mensen met een mening. Bij voorgaande edities waren, onder andere, Bruno Bruins, Jozias van Aartsen, Koen Petersen, Jan Tromp, Pete Hoekstra, Liesje Schreinemacher en Ben Verwaayen te gast.

In de agendastaat wanneer de volgende (voorlopig online) Libertijn plaatsvindt. Schrijf je in voor de mailinglist via libertijn@vvdamsterdam.nl en ontvang de link!

De commissie bestaat uit de volgende personen:

• Wilbert Bekendam (voorzitter)
  • Max Velthoven
  • Selahattin Topal